FORTUNE BURGER di Marry Brown

amboila..kemain tajuk itteww
haha

actually,dalam 2-3 hari ni memang ada planning nak terjah sini tapi tu lah,sebab bizi kalah menteri .. lalu jelah situ 😝 

so,semalam lepas settle beberapa urusan di Bagan Serai , perut pun berkeroncong..terus lah parking depan kedai .. terus order set Fortune Burger ni dek kerana broframestone punya post lalu lalang di wall 🤣 (nampak tak betapa mudahnya kakyong ampa dipengaruhi ??)

ni 1st time makan beger ni

rasa ??
NOT BAD 😍 dia macam zinger tapi tak tebal sangat isi ayam tu .. ada 2 pilihan , nak cheese or black pepper .. kakyong pilih black pepper and rasa dia wowww sangat..kakyong suka sebab ada dekat 6-7 slice cendawan yang giler juicy ..kena pulak dengan daging ayam crispy berempah tu..memang perghhhh sangat

seriusss berbaloi 

try lah dulu oihhh





Post a Comment

0 Comments