No title



FORTUNE BURGER di Marry Brown

amboila..kemain tajuk itteww
haha

actually,dalam 2-3 hari ni memang ada planning nak terjah sini tapi tu lah,sebab bizi kalah menteri .. lalu jelah situ 😝 

so,semalam lepas settle beberapa urusan di Bagan Serai , perut pun berkeroncong..terus lah parking depan kedai .. terus order set Fortune Burger ni dek kerana broframestone punya post lalu lalang di wall 🤣 (nampak tak betapa mudahnya kakyong ampa dipengaruhi ??)

ni 1st time makan beger ni

rasa ??
NOT BAD 😍 dia macam zinger tapi tak tebal sangat isi ayam tu .. ada 2 pilihan , nak cheese or black pepper .. kakyong pilih black pepper and rasa dia wowww sangat..kakyong suka sebab ada dekat 6-7 slice cendawan yang giler juicy ..kena pulak dengan daging ayam crispy berempah tu..memang perghhhh sangat

seriusss berbaloi 

try lah dulu oihhh





2 Comments

  1. Assalamualaikum Sis Flizzy, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.



    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

    1 x RM200



    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

    2 x RM100



    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

    14 x RM50



    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete
  2. wow....macam best je isi tuuu.. sha lama xmakan marrybrown…. semalam orderlaa ngn foodpanda buat makan ngan anak-anak...

    ReplyDelete
Previous Post Next Post