.. salam alaik ..

alhmdulillah,msih bnyawa hingga ke saat ini dlm nikmat ISLAM & IMAN

phew...siap gak nota utk malam nih..eheh..rajin plak study..orait la tu,bkn senang nk dapat mood sempoi camni tmbah2 plak ujan2,roomate xdak..sunyi sepi ja skeliling..silap2 tlelap gitu ja..
sehari lagi utk kmbali bertarung & ptarungan y paling sengit utk sem nih sbb 2 madah dlm 1 hari,pagi undang2 jenayah & ptg usul fiqh..mak aih..boleh tahan la bahan y nak dibaca..harap2harap huraian pun lancar la isnin nih..amin..

so,bila dah stdy,sure la buat nota kan..


ahah..ni la rupa bentuk nota yong..cant believe i do it again..ingat zaman dok ngaji kat maahad & KUIN ja wat benda alah ni..well..it proves that sy msih spti dulu..same old gurl..time exam ja wat nota ringkas conteng2 ketas .. rindunya zaman kat KUIN dulu.. passing nota..klu nak y smart,ada y rajin,taip..tp sorry to say..i prefer my own style..

disebabkan nota y terlalu panjang,ada gak yong convert dlm powerpoint..
sbb sumber dperolehi dlm internet ( nota lecturer ) ,
i guess nota yong kali ni ada la upgrade sket..


ahah..ni la bukti upgrade nya..muahaha..
anyway...nota dah siap..bila dah siap mknanya almost half dah baca..so,stengah lagi kena pulun la..okei..chow..nak ngadap benda lain pulak..thanks singgah sini ^^

* rabBi yasSir wala tu'aSsir..waj'alna minanNajihin
allahumma amin