YY HOTEL KUALA LUMPUR


Assalamualaikum ..

Korang pernah booking hotel on the spot ?
Atau korang memang jenis planning tiptop kalau kemana saja ?

Kakyong ni tak menentu,kadang plan molek,tak jadi..kadang on the spot ja,menjadi-jadi..ahaha

Alkisahnya,hari tu kakyong ikut suami ke Kuala Lumpur , disebabkan time tu kakyong dalam fasa sarat mengandung hampir minggu ke 30,bila berjalan jauh,mudah letih .. maka , sebelum sampai destinasi,kakyong survey lah hotel-hotel berdekatan dengan Masjid Jamek tu 

lepas park kereta,kakyong pi makan dulu dengan anak & terus ke YY Hotel tu .. actually kalau walk in,untuk Standard Room adalah RM90..hurm,boleh tahan jugak lah oii..kakyonh plan nak duduk sat ja habuan rehat & berebah dalam sejam dua

apa lagi,terus book di web TRAVELOKA !
RM61 untuk Standard Queen Room .. buat apa bayar lebih kalau dah boleh murah kannn ?

walaupun bilik kecil,overall selesa .. cukuplah habuan kami anak beranak !

part paling ciwi ialah lit tu kena scan kad ,terus dia berhenti di tingkat 3..woah..sori gais,kakyong slow sikit bab teknologi ni..ahahah










walaupun lebih kurang sejam dua lepak situ,kakyong rasa seronok..berbaloi la penjimatan di Traveloka tu haaa



Post a Comment

0 Comments