PHOTO CANVAS dari PHOTOBOOK MALAYSIA

Assalamualaikum
Hari ni nak menulis tentang Photobook Malaysia..kali ni kakyong order canvas saiz 18x12 

sebenarnya,nak print out gambar kawin
sebelum ni dah buat dalam bentuk album photobook 40 pages 6x6 so rasa nak lah jugak ada yang gedabak

kakyong beli voucher di Shopee ja
RM 55


selepas buat pembelian di shopee,dia akan hantar code voucher ke emel,kalau tak dapat,korang boleh direct mesej dengan photobook dalam apps shopee tu..memang peramah lah unit diorang ni..cepat ja reply..hehee



dan kakyong pun edit lah dalam web photobookmalaysia tu

dan hasilnyaaaa

tadaaa..




actually dah sampai minggu lepas,tapi kakyong tak teringat..dok heran juga kotak apa yang gedabak kat meja dirumah ayah tu,and mak pun takda inform..kalut sikit lah minggu ni sebab balik sekolah lewat,penuh aktiviti mesyuarat bagai

sudahnya pagi tadi baru buka


tuuuu diaaa

abaikan resolusi gambaq tu
pencahayaan kelaut,main snap ja dalam kereta tadi

worth buying okei !!

tq photobook !


PHOTO CANVAS dari PHOTOBOOK MALAYSIA PHOTO CANVAS dari PHOTOBOOK MALAYSIA Reviewed by yong norliza on 6:31 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Pernah teringin tapi tak berkesempatan lagi nak buat..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.