26 November 2015

KATAKAN TIDAK KEPADA PAMPERS PAKAI BUANG




Amboi..kemain
ayat macam anti pampers pulak

rilek,jangan gelabah
ni just buat gempaq ja

actually start malam rabu tu,siti zubaidah dah mula tak pakai pampers time tidoq
malam ni masuk malam yang ketiga

malam pertama .. eh?
hehe,bukan malam pengantin ye
sebelum tidoq ummi suruh dia kencing dan pesan nak kencing kita kencing kat tandas tau
dia angguk

and..area pukul 2.30 pagi kebasahan
haha

nasibla ummi guna toto yang nipis tu ja
membasuhla jawabnya

siangnya
time tidur pukul 4 petang pun,kebasahan
membasuh lagi

**

malam kedua
abah pesan dekat siti zubaidah
jangan kencing atas tilam na

dia angguk

sebelum tidoq meraung nak pakai pampers

ummi pun terlelap sampai pukul 5 pagi
kelam kabut check dia kencing tak

KERING oit!

terus ummi kejut dia bangun & angkat dia ke tandas
sambil bertinnggung mata dok pejam

haha


amboi,dengaq cakap abah noh

takpa
kita tengok malam ni pulak~



3 comments:

  1. aduhai...
    ijat pun dlm usaha cerai dypers ni.
    mlm aida pakaikan.
    3 minggu ijat dok dgn mak, mak tak larat.
    so 3 minggu lepas ijat ber drypers.
    akan kena training semula later, yong :)

    ReplyDelete