20 April 2015

BEKERJA DENGAN AURA JAHAT






pernah tak korang datang office dengan suasana camni?
korang cakap dengan elok,tapi dia dok up suara
cakap tengking-tengking
pastu muka tak pernah nak manis?

tu la yg yong tengah rasa sekarang ni

entah apa la masalah dia





4 comments:

  1. pernah.. spesis yg dia nak layan org baik ke buruk ikut mood dia. tak profesional langsung. Satu opis kena faham mood dia seolah2 opis tu bapak dia punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sgt kak .. nyampah tau gini..nak keja pun stress.. kalau kita kata satgi mula la keluaq ayat kata kita menghina sebab dia kerani sajo..kite cecikgu x penanh pun nak beza2 darjat bagai..tapi kalau kita keluar toilet trus ditengking NI KENAPA TAK PERGI PERHIMPUNAN.. kau raseee?

      Delete
  2. eii memang tak suka org yg kerja ikut mood ni..tension..kat ofis ni ada sorang..muka nak kecut je memanjang, no manners, cakap tengking2...

    ReplyDelete