27 November 2014

JOM MELUKIS DENGAN SI KECIL!


Assalamualaikum

Korang pandai melukis tak ??

Jom,hari ni yong nak share lukisan simple 
yang korang boleh apply time ajar anak-anak melukis

















amacam ??

menarik kan~

7 comments:

  1. hehe cute je kan.. best ni nak ajar adik-adik

    ReplyDelete
  2. huhu..nmpak mudah. tapi tetap sukar buat orang cacat bakat seni seperti saya, jadi amat kagum dengan mereka2 yang pandai melukis

    ReplyDelete
  3. assalamualikum ..akk
    terima kasih ye akk sudi bertandang di belog ana ..salam ukhuwah fillah dari ana

    ReplyDelete
  4. Comel sangat! dan simple jugak nak ajar budak2 :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  5. Yang in bukan takat si kecil, tapi Mak nye yang terlebih eksaited jugak.

    ReplyDelete
  6. Menarik.. mohon untuk share.

    ReplyDelete