02 September 2014

CABARAN 30 HARI : HARI #1 FAKTA MENGENAI SAYA



Assalamualaikum

Okei...seperti yang dijanjikan

Entry pertama cabaran 30 hari : 5 Fakta mengenai diri saya

----

Maka,untuk sepanjang September ni mohon jangan bosan bila bertandang ke sini ye kawan-kwan..
Kita sharing is caring...tak da rahsia!





#1 : Saya seorang yang PERAMAH

Ehem..masuk bakul angkat sendiri ke ape? Tak la,ni realiti..saya seorang peramah tapi tak da la terus-terus tetiba nak pot pet-pot pet kan..berkenalan la dulu jugak..hihii.so,korang jangan malu jangan segan la kalau nak berkawan dengan yong..dialu-alukan

# 2 : Suka makan & memasak

Haa..part makan memang tak menahan..ala-ala masterchef konon..masak pon tak pro tapi insya allah,leh kenyangkan perut yabg lapar.Yong suka try resepi yang sonang & lazat dimakan.kalau tak caye leh la try godek entry tentang makanan yang ada dalam ni

#3 : Seorang ibu tunggal

Tak malu ke mengaku ibu tunggal ? 
Kenapa pula nak malu..unless korang yang fikir negatif tentang status J tu..life must go in no matter what happen.Tak perlu bersedih,Allah kan ada..plus yong ada seorang anak yang sihat & comel,Siti Zubaidah Bee

#4 : Addicted to internet

Waaahhh..statement tak menahan! 
Serius kalau tak da internet tak keruan jadinya even bukan lah jenis selang 10 minit up status or selang stengah jam up 1 entry tapi..ianya sangat berguna sebab yong ada buat online biz..kalau nak tau biz apa,KLIK SINI

#5 : Suka bermandi manda

Yep..yong suka bermandi manda..pantai or air terjun..ok ja!Nak pulak sekarang ni ada anak,lagi la best kalau dapat bercuti kannn


Sekian!









4 comments: