CABARAN 30 HARI : HARI #1 FAKTA MENGENAI SAYA



Assalamualaikum

Okei...seperti yang dijanjikan

Entry pertama cabaran 30 hari : 5 Fakta mengenai diri saya

----

Maka,untuk sepanjang September ni mohon jangan bosan bila bertandang ke sini ye kawan-kwan..
Kita sharing is caring...tak da rahsia!





#1 : Saya seorang yang PERAMAH

Ehem..masuk bakul angkat sendiri ke ape? Tak la,ni realiti..saya seorang peramah tapi tak da la terus-terus tetiba nak pot pet-pot pet kan..berkenalan la dulu jugak..hihii.so,korang jangan malu jangan segan la kalau nak berkawan dengan yong..dialu-alukan

# 2 : Suka makan & memasak

Haa..part makan memang tak menahan..ala-ala masterchef konon..masak pon tak pro tapi insya allah,leh kenyangkan perut yabg lapar.Yong suka try resepi yang sonang & lazat dimakan.kalau tak caye leh la try godek entry tentang makanan yang ada dalam ni

#3 : Seorang ibu tunggal

Tak malu ke mengaku ibu tunggal ? 
Kenapa pula nak malu..unless korang yang fikir negatif tentang status J tu..life must go in no matter what happen.Tak perlu bersedih,Allah kan ada..plus yong ada seorang anak yang sihat & comel,Siti Zubaidah Bee

#4 : Addicted to internet

Waaahhh..statement tak menahan! 
Serius kalau tak da internet tak keruan jadinya even bukan lah jenis selang 10 minit up status or selang stengah jam up 1 entry tapi..ianya sangat berguna sebab yong ada buat online biz..kalau nak tau biz apa,KLIK SINI

#5 : Suka bermandi manda

Yep..yong suka bermandi manda..pantai or air terjun..ok ja!Nak pulak sekarang ni ada anak,lagi la best kalau dapat bercuti kannn


Sekian!









Share on Google Plus

About yong norliza

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 Comments: