19 September 2014

BERTUKAR WAJAH DI KALA 3 PAGI


Assalamualaikum

Alhamdulillah..siap jugak yong setup blog
Bukan bertukar wajah apa,blog ni haa
Tetiba mai angin nk ejas blog
Walaupun tak reti..hantam sajala ~

Tadi baru masuk web nuffnang,
nampak muka macam chucky,tanjat mak!!!
Iklan apa ntah..memang tak klik la..
Nak nak plak sensorang ja stay up nih !

Untuk pengetahuan korang
Ni la pestime yong try test buat header sendiri
( terharuu..lap air mata ~ )
Template ni pon pakai yang copy-paste
Menjadi la jugak header walaupon tak cantik mana
Heh.pujila sendiri..harap korang puji 
belum tentu,kan?


Amacam ...??

Ok tak ??

Cuma nya... masalah sikit bab blog archived
If klik entry baru ada
If stay dekat HOME,memang invisible

Haih

Jom tido !!

....







4 comments:

  1. kreatif u....better then mine, saya rabun IT dan keras tgn :(

    ReplyDelete
  2. Cantik lee header baru ni ...pujian ikhlas ni tau ..Tahniah !!

    ReplyDelete
  3. My blog pun tgh huru hara ni... sedang dalam proses upgrading... hadoiii... banyak lg nk kena buat...

    ReplyDelete