11 August 2014

HARI PERTAMA : ADA BENDA YANG AKU TAK PERNAH MAKAN?


Assalamualaikum

Alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini
Dalam nikmat ISLAM & IMAN

baru je lepas slot pertama untuk hari pertama berkursus.Pada yang masih tertanya-tanya yong pi kursus apa tu,mai sini nak bagitau..yong terlibat dengan PROGRAM TRANSFORMASI MINDA kat Purnama Beach Resort,Pulau Pangkor ni ha..untuk pengetahuan,ni la first time yong datang sini..malu eih jadi orang perak tak penah mai sini.. hahaaa.. abaikan je laa

Makanya,mak ayah dan si kecik tu hantar yong ke jeti Lumut pagi tadi,kami berkumpul di jeti naik feri pukul 11.30 pagi
Ada nangis sikit la si kecik tu
Tapi dah tok wan dia dukung,yong pon naik feri,
ok la dia.tak da la meraung bagai..




Program bermula pukul 2.30 petang
Selesai makan,solat kami masuk dewan
Best sangat sebab dapat pengalaman baru.Tu la lumrah menuntut ilmu,lagi banyak kita belajar,lagi banyak benda baru dan benda yang kita tak tau!

Berbalik kepada tajuk entry
Nak bagitau nama apa makanan ni pon tak tauu
Macam laksa,tapi kuah pindang
Siap dengan kuah cabai & kacang panjang
Laksa pangkoq kaa laksa mee tak tauuu
Meh layan gambar
Sapa tau boleh la bagitau yong
Heeeee


2 comments:

  1. Purnama Beach Resort Pangkor..macam besttt jaa tempat tu..pernah gi Teluk Dalam Resort Pangkor jaa ((=

    Salam Perkenalan ^__^
    http://inikisahaku-hairani.blogspot.com/

    ReplyDelete