05 August 2014

BLOG BERTUKAR WAJAH.. LAGI ??


Assalamualaikum

tengah-tengah malam ni stay up setup blog

al maklumlah,orang tak pro mendesign
( ayat mohon simpati ka apaaa ni )

maka nya .. yong pon download la ready-made template
baaanyaakk pilihan tapi macam tak berkenan

jadi untuk malam ni ( eh , dah nak pkoi 2 pagi ) 
cukuplah dulu dengan new look ini

actually ada beberapa desing yang sempoi
semua dalam pertimbangan

maka..jangn dok heran la kalau korang terjah blog ni kedudukan berubah-ubah
layan la dulu wajah pertukaran~



dari ini ..



kepada ini ..


Macam kanak-kanak riang ??

memang ponnnn

sebab ?

hati kanak-kanak pure sangat
kita dah makin dewasa ni kadang-kadang 
dah lupa betapa enjoy nya kita sewaktu kanak-kanak dulu

ha.. kemain ayat

well.. tunggu dan lihat la sama ada nak berubah lagi or not template tu


adios~

1 comment:

  1. cantikkk.. walaupun nampak simple.. tapi kemas..

    ReplyDelete