20 April 2014

:: skinCAre : pakai NUTRIWHITE plak !!!! ::




assalamualaikum

alhamdulillah , masih bernyawa hingga ke saat ini
dalam nikmat ISLAM dan IMAN

ehem.. petang2 yang lemau ni menggagahkan diri utk buat entry.
Mengantuk sungguh aih!

ok .. petang ni nak story - mory pasal produk penjagaan muka yang yong guna . 
Ala-ala product review gittew..
since 10 april tu yong consume NUTRIWHITE from SHAKLEE
untuk maklumat produk , korang boleh klik link di sini 

Nutriwhite ni ada banyak , pencuci , toner bagai
yong guna Gentle Deep Foaming Cleanser
sebab yong ni bukan la rajin sangat nak touch up muka ni
memandangkan setiap hari dok basuh muka,
so tak kisah sangat la kalau guna pencuci muka Nutriwhite ni.



Ni antara fungsi Foaming Cleanser ni :

~Membersih dan menyegarkan kulit
~Rumpai laut menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit
~Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan kulit
~Strawberri Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
~Lembut dan menyegarkan

Kalau ambil suplimen , pokok pangkal kena la istiqamah
jangan nak hasil cepat sajo
betoi dak ?

as for me .. 
dalam lebih kurang 10 hari consume Foaming Cleanser ni
yong rasa muka kurang berminyak
and part paling best yang tepi2 hidung tu kurang dah berkerak
( most woman will understand this terms )
kerak2 tu ada tepi hidung , kena slalu pucit baru la rs kosong area tepi hidung tu
kalau x buang , bila sapu bedak @ foundation mula la nak tebal semacam tepi hidung tu
adoila...tensen wo!!
ahaks.. bukan apa , slalu dok guna pore-pack nk 
bagi hilang bintik2 hitam & bintik putih tu
skarang rasa mcm no need dah

depa kata 1 tiub pencuci muka tu tahan ke 9 bulan
yong pon nak tgk brapa lama tahan pencuci muka ni
sebab kalau nak tau
part yang best nya 
tak payah picit byk2
tonyoh2 dgn air,berbuih sakan dah
bila lepas cuci rasa best sgt
sejuk2 nyaman

haish
korang pon kena try !!!

No comments:

Post a Comment