:: abaya dah sampai..yea yeah.. ^^ ::


.. salam alaik ..

alhmdulillah,msih bnyawa hingga ke saat ini dalam nikmat ISLAM & IMAN..
amacam puasa hari yang ke 12 nih ?? hope ok sokmo la..



okei..hari nih yong nak kongsi story shopping online lagi..
ingat lagi entry yong tentang SHOPPING ONLINE ??

itu hari yong shopping online kat PLUS SIZED FASHION EXCHANGE,
kali nih yong shopping kat butik
COMEL LOTE plak @ maratus solehah muslim house pulak..

memang rambang mata la usya apa yang ada dalam blog comel lote tu..
and yong decide beli 1 abaya for RM 120..lepas ja pilih apa yang yong bkenan,trus kontek owner blog & pesan apa yang yong nak..bank in duit,selang sehari alhmdulillah,hari ni dah sampai abaya tu..padan woo cuma labuh sikit ( al-maklumla..yong rendah..eheh! )

jeng jeng..ni la jubah yang yong beli..
lalalala...


apa tunggu lagi??
meh kita mlawat blog comel lote skarang !!!!!!

:: abaya dah sampai..yea yeah.. ^^ :: :: abaya dah sampai..yea yeah.. ^^ :: Reviewed by yong norliza on 10:54 PM Rating: 5

5 comments:

  1. cantiknya baju! salam ramadhan...

    jom tengok bunga kacang panjang di LK...

    ReplyDelete
  2. salam,
    alhamdulillah norliza puas hati dgn jubah tu.
    nanti singgah lg ye :)

    ReplyDelete
  3. LK: lazat sgt menu yang ada ~
    kak suzi : i-allah,xda apa nti bleh la singgah lg kot2 ada y bkenan ^^

    ReplyDelete
  4. liza...lama x berkunjung kat blog liza...

    ReplyDelete
  5. kakLong : tm ksih sudi bkunjung ^^

    ReplyDelete

Powered by Blogger.