07 February 2011

aku, dia & vintage photo contest



.. halu..slmt ptg kwn2 smua ...

apa cer hari nih ??
ada sht ka??? as for me alhmdulillah,syukur msh lagi bnyawa hingga ke saat ini dln nikmat ISLAM & IMAN..ujan lebat membasahi bumi ipoh petang ni...tidow pun sodap tapi yong xtidow sebab nak join contest yang best nih...

contest edit mengedit gambaq..
sronok je bunyi kan..sbb yong suka gak dok try test edit2..
tp xda la pro...i`m a beginner okei..
so..ini gambar yang yong dh cuba+try+test..tadaaaaa...



ha...ni la hasilnya...camna ??
maka...dengan ini yong nak tag SEMUA kwn2 blogger y bkunjung ke blog yong nih..
meh kita meriahkan contest ni okei...
ihik...slamat menilai ye juri ^^

6 comments: