13 December 2010

:: hujan & kuyup ::


.. salam alaik ..

alhamdulillah,msih bnyawa hingga ke saat ini dlm nikmat ISLAM & IMAN
amacam kawan2 smua hari nih ??
sihat ?? apa pogrem hari ni ??

hihi..yong ok sokmo..hari ni merempit ke BANDAR TUN RAZAK sbb yong ada interview KLPI jQAF..alhmdulillah so far smuanya berjalan lancar..ada rezki i-allah tp to be honest takut mengharap..for those y pnh terlibat dgn mcm2 interview,mesti faham perasaan yong..hihi..
yong interview kat IPG pendidikan teknik..ramai gak..so kpd kwn2 yang belum di interview..gOodluck ye...hoho

okei..enuff bab interview tu meh move to another subject..
al kisah time nak balik..
singgah jap kat metro kajang,cuci mata cari barang sikit..elok nak balik kat pekan kajang tu hujan lebat selebat-lebatnya..fuh....apa lagi..kuyup la yong dgn member yong..



ha...xde la camni pon sbb kitorang naek moto...hihik..
tapi nak suka nya..elok smpai bangi,ujan tadak...
kami berenti kat traffic light,org heran ja usya kitorang lencun..hahaha

sabo je la~

kak wani,thanks ye sbb teman yong ^^

0 comments:

Post a Comment