29 December 2010

:: alhmdulillah syukur ::


.. assalamualaikum ..

alhmdulillah,masih bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN

hoho..apa crita hari nih ? dari smlm smp hari nih bderet2 entry pasal pasukan Malaysia menang lwn dgn Indonesia..so yong x mo story pasal tu..CONGRATS team MALAYSIA..hihi..korang pkt serbu usya awek goalkeeper msia yek??

erm..hari ni nak bermalas-malasan ja..
mood di pagi hari ni agak suram walaupun semalam penuh dgn kemanisan..wah,ayat novel gitu~
alhmdulillah,proposal yong dah bergerak..yong dah jumpa & bincang dgn penyelia..dia pun dh stuju utk jd pnyelia yong and apa lagi..yong terus submit la ^^
so skarang nih nak edit-edit apa yang patut dlm proposal tuh supaya lengkap

......

1 comment:

  1. Selamat Malam!
    Hye singgah sini dan polo anda!
    Nanti free jemput lah ke blog IDE pula eh.
    Oh btw entri ni memang syok! Nice!

    P/s : Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

    ReplyDelete