12 November 2010

:: CONTEST SI KUCING KUCING ::

.. salam alaik ..


pay back time..stelah lama mnyepi..
yong nk join CONTEST SI KUCING KUCING

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut (ehem ehem, ayat skema, haha) :
  1. Syarat first yang tipikal. Click butang FOLLOW di sidebar dan jadi follower blog ini. Untuk memudahkan anda juga supaya dapat lihat update contest ini. Bukankah begitu? :) - done
  2. Buat satu entri blog yang bertajuk CONTEST Si Kucing Kucing. Jangan lupa letakkan banner contest yang di'link'kan terus ke blog ini okay? :) - done
  3. Dalam entri anda itu, sila nyatakan 3 sebab kenapa anda suka akan makhluk Allah yang dipanggil kucing ini. Kalau boleh biar entri simple, padat dan tepat ya. ;)
yong suka makhluk allah yang dipanggil kucing ni sebab :

- mengajar erti kasih sayang
- smua stress ilang bila boleh main dgn meow..
- sbb meow chumil sgt sgt sgt..hihi

4.Letakkan banner contest ini di sidebar blog anda.- done

5.Letakkan link entri anda itu di ruangan komen bahagian bawah ini. :) - done


ha..ni la meow2 yong kat umah..
amacam..santai x diorang lepak ??

EXPIRED DATE : 30th November 2010



2 comments:

  1. wah nak join...

    minta tolong undi cerita kreatif saya dengan menaip LEKAT LEKIT GURL STORY kat comment blog ni http://www.benashaari.com/2010/11/mari-mengundi-jangan-persiakan-undian.html

    ReplyDelete
  2. thank you join. :)

    kucen yg santai tu namanye ape?
    suke yg putih tuu. ehehe. ;)

    ReplyDelete