05 September 2010

:: last entry seblom bungkus laptop ::


.. salam alaik ..

alhamdulillah,msih lg bnyawa hingga ke saat ini dlm nikmat ISLAM & IMAN

amacam puasa hr ni..ada ok ka ?
ramadhan dh nak smpai ke pghujungnya
minggu ni last la kita bpuasa.hrp2 msih ada umur utk btemu lg dgn ramdhan akan dtg..

sehari dua nih maleh nak update blog..hari ni baru bksmpatan nk update..
hihi..actually,baru ja setel mengemas brg2..esok pagi yong balik perak..naek bus kat stesen kajang dgn adik.rasanya kitorang balik agak lewat bbanding kwn2 y lain..
bukan apa,setel apa y patut kat cini..
balik cuti pun,yong nk kena setelkan 2-3 esaimen..hoho

sempat ke??
nak buat kuih raya lagi..
kuih cornflakes tu smestinya ^^
hihi..

kmarin yong buka puasa dgn kwn2 skola rendah..very da old skOoL..
kat plaza damas..g naek tren,membe2 pick up yong kat stesen segambut..
lama x jmpa kwn2..last time drjah 4 seblum yong pindah ke bangi,skolah kt bangi setahun then pindah lagi ke perak..time tu ayah kj askar..pindah randah la..

excited sgt sbb nk jmpa kwn2 tp a bit dissappointed la coz y join tuh majoriti bkn kwn2 skola kitorang..ada la skit2..slebihnya dgn couple2 diorang..yang yong kenai pun 4-5 org..
kami wat hal sndiri je la kat meja kami..
xpe la..next time gather lagi ye kawan2..



snap seblom bbuka puasa..



banyak x makanan ??



ni la antara y hadir



hoho..enough psai bbuka posa..
mlm ni last online..
nmpk gayanya..lps raya kita jump lagi..
dikesempatan ni...yong nk ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
kpd smua kwn2 blogger..

raya,raya jugak..ksihatan kena jaga..


2 comments: