13 August 2010

:: tragedi di bazar ramadhan ::

.. salam alaik ..

alhmdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini dlm nikmat ISLAM dan IMAN
syukur pdMu ya ALLAH.

pagi nih lewat sikit bangun..lepas je subuh tido balik
al-maklumla hari cuti..
entry kali nih berkenaan ribut y melanda kat Jasin,Melaka..
rasanya majoriti kwn2 blogger dah baca berita tuh dalam paper kan..
yong pun dah baca mlm td..actuallay roomate tgh online,dia gtau ttg brita tuh..
tapi time tuh berita ringkas je la..dlm utusan & metro

kpd kwn2 y x bc lagi..klik kat cini KOSMO , metro

innalillahi wa inna ilaihi rojiun pada mereka..
...........

........

....

..

.

ada rasa risau gak nk ke bazar pasnih...hurm~

11 comments:

  1. alahai...

    btw salam ramadhan okeh..

    http://www.terbangtinggitinggi.com/2010/08/salleh-gregor-cakap-kepada-yang.html

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan,
    blog yang menarik dan penuh info.
    teruskan menulis.
    dijemput ke http://askamakalikada.blogspot.com dan sudi menjadi follower.
    sekian, wassalam.

    ReplyDelete
  3. alinac & hamzah : innalillahi wa inna ilaihi rojiun..

    abu amirul : syukran

    ReplyDelete
  4. tak sangka ade ribut kat jasin, dulu sekolah kat mrsm jasin, tak pernah jadi plak..

    ReplyDelete
  5. paan : allah nk bagi x kira masa ^^

    ReplyDelete
  6. mmg dasyat ribut tuh..dugaan Allah dlm bulan ramadhan nih..

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan.. mmg sedih tengok video kejadian tu..takziah buat keluarga mereka..

    ReplyDelete
  8. salam, tentu ada hikmah di sebalik takdir terjadinya.Jemput jenguk & follow blog saya.TQ

    ReplyDelete
  9. aefa & BB nadia : yup,sgalanya ada hkmah~

    ReplyDelete