13 August 2010

:: mak ai..panjangnya beratur !! ::


.. salam alaik ..

amcm puasa hari ni..ok ??
alhamd..ok sokmo la kat cini..
mesti dok tgh tgk jam je..konsentret nak bk puase..ahakz..
meh layan entry nih..

yong baru je balik dari putrajaya..teman member..
hantar member sorang lagi jumpa makcik dia..
berapa banyak member daa..

alang-alang dah sampai ke sana..
kitorang singgah terus la kat bazar yang ada..time tu xde la ramai sgt lagi coz baru pukul 4.15
beli siap-siap taku jem on dway nk balik kampus..

walaupun cuaca agak renyai-renyai..itu x menjadi penghalang..
sebab kitorang bawa payung..hihi..
makin ramai orang datang membeli..
yong pun tergoda dgn nasi hujan panas + ayam berempah y membe beli..beli jgk la..hihi..
mmg byk choice tp ntah knapa xda nafsu nak membeli..
nampak air epal + asam boi,beli..dah siap..

time jenjalan..ada la nampak 1 gerai nih..mak ai..
beratur panjang kat gerai murtabak..
kalau x cilap nama dia KERAMAT MURTABAK kot..
dari jauh ingatkan dorang pakat amik makanan free ke apa...
rupanya..
beratur nak beli murtabak..

walaupun yong boleh dikategorikan sbg peminat tegar murtabak..
tapi disebabkan x bernafsu untuk membeli..
yong bo-layan je la..
ada gak rasa mcm nk try sbb dah rmai umat dok tgu giliran nak membeli..
sndri mau ingat la kenapa diorang sanggup beratur..
xpe la..ada rzki lain kali kita g beli plak..

ramai tu...

erm..sempat gak snap skit2 gmbar..layan meh ^^




okei la...
.....
...
..
.

SELAMAT BERBUKA PUASA ^^

5 comments:

  1. huhu,. tadi pon g bazar..ramai orang...kaunter pon bnayak buka.. tak sampai separuh dah patah balik.. tak larat den

    ReplyDelete
  2. haiyoo, panjang nyer beratur, sure sedap giler, tapi kalau liza, tak larat kot

    ReplyDelete
  3. mira : dahtu mira mkn pe je bk pose td ??
    kak liza : hurm..tau xpe kak.. ^^

    ReplyDelete
  4. salam !

    trima kasih kerana kunjungan.

    semoga anda berjaya semua lapangan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete