29 August 2010

:: Cantik Itu Kamu Contest 4 You!! ...lagi join contest ^^ ::



Jom sertai Contest 4 you ini:
  1. Follow dan add blog MawarPink dekat blogroll korang. (sebab pemenang akan diumumkan disini) - done
  2. Follow dan add blog Cantik Itu Kamu jugak -done
  3. Letak banner Cantik Itu Kamu kat sidebar korang.
  4. Buat post dengan tajuk Cantik Itu Kamu Contest 4 you.-done
  5. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juga di side bar ye..- done
  6. Letakkan SATU sahaja gambar yang korang rasa cantik permandangan, cantik baju korang pakai, cantik tudung korang ke, or korang sendiri memang cantik dlm picture tu. terpulang pada creativity masing-masing. Tak perlu explain pun tak pe. tak kisah la sorang-sorang or ramai2.. semua boleh join.. laki pun boleh.. hadiah nnt boleh bg kat aweks or wife kan.. ^_^ done
  7. Leave your entry link kat comment in this entry supaya senang saya nak check. done
....................

..........

.....
..

ni la gmbar y yong pertaruhkan


gambo ni time spupu yong kawen....bkn yong kawen..hihhi

2 comments:

  1. salam yong...gambar kawin ker...cayalah yong...cantik itu kamu...

    ReplyDelete
  2. wslm..
    hiihi..xde la..ni gambo time sepupu kawen..sibuk je nak melaram ^^

    ReplyDelete