11 July 2010

:: bersedia!!! ::

ready...set..go!!


.. salam alaik ..

kembali menaip..alhmadulillah masih bernyawa hingga ke saat ini..
huh.baru merasa nak rehat..sepanjang hari dok mengemas bilik..setel gak akhirnya.haish..boring dok sensorang..layan blog la..roomate aku kuaq gi mana xtawla..x balik lagi..

esok secara rasmi dalam kalendar UKM start sem baru..untuk aku,semester kdua pngajian master kat cini..alhmdulillah,pngajian berjalan lancar spnjang smster lepas..result baru-baru ni pun alhmdulillah,syukur..masih boleh untuk mengorak langkah disini..i-allah taggal 1 sem je lagi..pastu..cari kerja..tolong mak ayah and...ehem ehem..

so..utk sem kdua ni aku ada 6 madah untuk dslesaikan..tajuk utk tesis pun msih x bjumpa..bkn x jmpa..xpkiaq lagi..haha..sem ni jgk,aku move masuk dorm baru,block baru,roomate pun baru..semangat udah smstinya baru..dan harapan utk smster kali ni mudah-mudahan segala urusanku dipermudahkan..

ya allah,kau bantulah hambamu ini dalam mencari redha Mu..
mak.ayah..redha kalian lah yang amat kudambakan dalam melangkah menempuh hidup ini..

rabbi yassir wala tu`assir
waj`alna minanNajihin...

allahumma amin..

0 comments:

Post a Comment