21 July 2010

:: alkisahnya ....jeng jeng.. ::


.. salam alaik ..

alkisahnya..entry kali ni nak story psai klas petang tadi..
sbujek bhasa arab pengukuhan..alhamdulillah..dapat gak aku join klas tuh..
actually klas dh start pon minggu lepas..ntah sape pepandai kuarkan fatwa
KELAS BATAL..melompat la aku and the geng x gi kuliah..
rupa-rupanya ada je kuliah minggu lepas..hoho..mintak maaf ye prof..

so..tadi dengan penuh semangat aku g ke klas..
ada la 7 orag kot bdk laki..dalam 25 org budak pompuan..
biasa la tu..gejala akhir zaman dimana kaum-kaum lelaki berkurangan..kan..
xpe..xde masalah..

1st time jumpa prof nih..ingtkan orangnya strict..
aku g jumpa dia gtau nak masuk klas dia..
dia tanya napa x datang ptg smalam..
aku jawab selambe la membe kata x da kuliah..
dia tnya lak..nape lak x da kuliah..minggu depan je la kamu submit nama..
uhu..cerin' jugak aku dibuatnya..hihi..
tapi tu la..kata orang..belom kenal belom tau..

sepanjang kuliah dia hari nih ada je lawak yang dia story kat kitorang..
at least xde la straight sangat kuliah dia...kitorang enjoy sgt prof~

alhamdulillah
sesi pengajian hari ni berjalan lancar..
hopefully begitula hendaknya kuliah2 berikutnya..

.....
...
..
.


4 comments: