27 February 2010

:: reunion ::



















... salam alaik ...

hari nih hari y best..pkoi 11.30 aku amik tren ke KL..nk ke masjid negara..ada pameran halal kt ctu..punya la ramai orang kat sana..mcm-mcm bnda y djual..aku pun ada beli brg HPA skit kt ctu..siap jumpa jalil hamid & maizawati lagi ( ex-wife akhil hayy )
hihi..thts not the point of the day ok..

nk story ttg 1st reunion hari ni..slepas lebih kurang 14 tahun x jumpa..aku jumpa dgn MARYAM kat msjid ngara..actually planning nk jmpa pun on the spot dlm facebook time dok komen gmbar kat page PUTERI SALINA..agak cdih la sbb putri n syuhada x dpt join sbb dorng ada pgrem lain..Syu,Ina..next time kita wat 2nd reunion lak erk??

hiihi..lepas ja pusing-pusing kat area masjid negara tuh,aku n maryam meronda plak dkt jln tnku abd rahman..pergh~ best la sgt kt ctu..cuci mata..jamu perut..thanX moyo for chicken chop treat...hihik..ada dia beli shawl jat citu..aku pun dapat gak tudung pink sehelai ( wah,lama dah mncari x jmpa..jmpa jgk kat jalan TAR tdung pink chomell )

singgah solat kat msjid psekutuan..then balik umah moyo..on the way nk smp umah dia,lalu la segambut tengah,pastuh nmpak skola lama aku-SK TMN SRI SINAR..hoh,serius aku dh x prasan..lau sorng2 drive leh sesat aku kat ctu..dah lbih 10 thun aku tggalkan segambut..suma dh brubah..flat SPPK still cmtu tp dh burok la..tgh2 pmbngunan...hihi

balik,aku naik tren dari kepong..
lalu kat hentian segambut..syahdu siot sbb kat ctu la kitorang main2 pas balik dr skola..dr hntian sgmbut tuh,nmpak lg kuil hindu y ada kt ctu,kwsan pkburan islam y stiap hr kami lalu time balik skola..cuma y brubahnya atas bukit tuh dah xda stinggan..y ada suma umah pangsa...totally changed..hahaha..

but..i`m here now..back again...
sapa nak sangka akhirnya aku kmbali disini kan???

haza taqdir minallah..wal hamdulillah :)



No comments:

Post a Comment