Assalamualaikum
Alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini
Dalam nikmat ISLAM dan IMAN

selamat berhari ISNIN
ada yg berMONDAY BLUES ka

hew..tak baekkk
meh mulakan hari dengan penuh semangat

hari ni nak story pasal aktiviti semalam di AEON Taiping
Sebenarnya,ni kali pertama yong bawa zubaidah ke tempat camni
selalunya yong akan bawa zubaidah ke taman tasik

nak jadi cerita
hujan membasahi bumi
and still cuaca berjerebu even selepas hujan
hujan sekejap ja..

so,yong decide nak bawa zubaidah main dalam AEON je

Tiket masuk RM10 unuk main dalam tu
cumanya..zubaidah ala-ala takut pulak nak panjat2 lompat2 dalam tu
jenuh ummi pujuk,tu pun main 3 round ja
haha


naik kuda



jadi hang kebun bawa troli




memanjat setelah dipujuk


muka heksaited!



boleh la,pengalaman pertama~