assalamualaikum 

alhamdulillah , masih bernyawa hingga ke saat ini
dalam nikmat ISLAM & IMAN 

camna puasa korang
hari ni dah 10 ramadhan ~

jap ja kan.. pejam celik - pejam celik
moga masih punya hayat untuk habiskan Ramadhan~

oh ya . entri kali ni pasai KOREA plak

bukan bab travel .. ni bab ole-ole dari korea

teddy bear ni adik yong beli dari korea time dia travel ke sana
tak ingat dah bila dia kesana .. 
Comei ja bear ni dalam pakaian korea
Apa ntah nama nya..hihiii
masa tu siti zubaidah pun lebih kurang 4-5 bulan umur dia

 

cantik tak bear-bear ni ??

well .. sampai sekarang , bear-bear ni fevret siti zubaidah
walau ada bear yang lain, yang ni jugak dia usung
siap masuk dalam buai lagi..
dodoikan bear-bear

  

gambar ni snap malam tadi.. hihihi