HILANG RASA HORMAT

kita hidup dalam dunia yang terlalu inginkan perhatian..ke kakyong cakap kita ni jenis LAPAQ LIKE ?

kemain lagi pakat royan + ulas bab gambaq anak tokti ( ni pun mengulas + mengomen jugek ) 

ginilah, kalau dah tak da amanah dalam diri,camtu lah jadinya..utama bagi kakyong, TAK DA RASA AMANAH.. dok sibuk nak jadi dialah orang terawal pos, satu dunia akan share + like apa yang di poskan dan DIA GLEMER

wartawan pula,sorry to say lah,memang kerja depa nak lariskan berita,etika memang kelaut dah..alasannya dah semua orang tengok + mak pak depa tak nafikan

lets go a bit far
bukan sekadar isu anak tokti

kes melibatkan kemalangan , kematian
sana sini sibuk post,upload even gambaq ngeri berdarah-darah tanpa fikir aurat,aib + kesedihan pihak terlibat 

tu tak highlight lagi team tak malu share video pompuan beranak..pastu sibuk canang nak doc pompuan supaya aurat terjaga..yenndadei !!!

SICK MALAYSIAN
arent we ???
HILANG RASA HORMAT HILANG RASA HORMAT Reviewed by yong norliza on 10:34 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.