19 March 2018

HILANG RASA HORMAT

kita hidup dalam dunia yang terlalu inginkan perhatian..ke kakyong cakap kita ni jenis LAPAQ LIKE ?

kemain lagi pakat royan + ulas bab gambaq anak tokti ( ni pun mengulas + mengomen jugek ) 

ginilah, kalau dah tak da amanah dalam diri,camtu lah jadinya..utama bagi kakyong, TAK DA RASA AMANAH.. dok sibuk nak jadi dialah orang terawal pos, satu dunia akan share + like apa yang di poskan dan DIA GLEMER

wartawan pula,sorry to say lah,memang kerja depa nak lariskan berita,etika memang kelaut dah..alasannya dah semua orang tengok + mak pak depa tak nafikan

lets go a bit far
bukan sekadar isu anak tokti

kes melibatkan kemalangan , kematian
sana sini sibuk post,upload even gambaq ngeri berdarah-darah tanpa fikir aurat,aib + kesedihan pihak terlibat 

tu tak highlight lagi team tak malu share video pompuan beranak..pastu sibuk canang nak doc pompuan supaya aurat terjaga..yenndadei !!!

SICK MALAYSIAN
arent we ???

0 comments:

Post a Comment