CAMERON HIGHLAND : FAMILY TREAT#3 - PASAR MALAM BERHANTU DI BRINCHANG - Yong Norliza

Latest

10 December 2017

CAMERON HIGHLAND : FAMILY TREAT#3 - PASAR MALAM BERHANTU DI BRINCHANG


kalau mai cameron,tak lengkap katanyaa kalau tak singgah PASAR MALAM..berhantu katanya..hehee

maka,kakyong pun jenguk jugak lah 
kami solat maghrib di masjid kayangan
lepas maghrib kami terus terjah pasar malam

alhmdulillah..cuaca baik..berangin ja malam tu..macam-macam ada depa juai
siap duit ja..buah2an & cenderamata pun ada

since ramai yang sajes kakyong untuk rasa cendawan goreng,maka kakyong pun beli satu set cendawan tiram and bayam goreng

sedap memang sedap
except part berminyak tu..kakyong tak leh nak pulun sangat,kang tak pasal muntah keluaq balik..maklumlah,sindrom pembawakan babyShark tak habis lagi

pasar malam beroperasi malam hari jumaat & sabtu naa

gmbaq yang last tu mendapat jugak baju asërejé RM20..memula riki dekat kedai tepi masjid RM28..sudahnya berjodoh di pasar malam..hehee


suasana di masjid kayangan brinchang










1 comment:

  1. do follow blog ni

    Rindunya pada CH, akak last p sana tahun 2005 koott... issshhh

    ReplyDelete