CAMERON HIGHLAND : FAMILY TREAT #1 - Yong Norliza

Latest

09 December 2017

CAMERON HIGHLAND : FAMILY TREAT #1

Assalamualaikum.
Sobahal khair..menaip kakyong dalam kedinginan pagi..Time ni suhu kat henset 16°c oi..sujukkk..memang tak da air cond pun bilik..hehee

alhamdulillah,sampai juga kakyong sekeluarga di tanah Cameron Highland ni.Officially lah dengan family.Sebelum ni kakyong pernah singgah sekejap time balik dari Bangi,keluar tol Tapah..mai dua branak ja,memang tak jalan mana pun,kena pulak time tu bulan luasa..sempat lah kakyong beli strawberry di tepi jalan and singgah bazar ramadhan kat Brinchang tu..

selalunya hujung tahun memang kami akan spend time sekeluarga,kadang kami lepak rumah adik di bangi & jenjalan area KL sanun,kadang attend kenduri area johor,melaka atau ziarah umah adik beradik.sso kira memang macam dah wajib pula aktiviti sekeluarga gini,kebetulan la kakyong pun tengah cuti skolah.

segala makneka urusan booking adik yang setup,kakyong follow ja..

kami sampai area pukul 4 petang naik dari Simpang Pulai.alhamdulillah,trafik lancar instead of banyak komen di fb kakyong kata sekarang ni musim hujan & jalan jem sebab ramai orang..alhamdulillah so far cuaca pun ok walau ada beberapa rintik,overall redup jelah








ni semua posing ja,tak masuk pon
saja singgah riki kawasan.insya allah ada kesempatan esok singgah masuk sini

ok,nanti sambung lagi

sambung : 

No comments:

Post a Comment