22 October 2017

UPDATE BLOG DENGAN APLIKASI BLOG TOUCH


Korang selalu update blog guna PC or application kat henset ?

kakyong baru berjinak-jinak update entry guna apps BLOG TOUCH

apps ni available dalam iphone,
untuk android kakyong tak pasti




ni paparan utama bila korang dah download


ni pula bila korang nak type entry
since kakyong tak purchase anything,
kakyong hanya boleh draf entry,save and kakyong akan publish entry melalui safari/blogger jelah

so far functionnya mudah
kakyong enjoy guna
maybe someday kot kakyong purchase tu habuan untuk klik button PUBLISH tu

hehee




ok
tq sudi singgah baca entry kakyong!

3 comments: