12 August 2017

CUTI DI KAMPUNG

Bismillah

Hari ni kakyong nak try blogging guna apps..Maybe ramai je dah buat..kakyong baru nak try..Takpelah,better late than never bak kata tokwan kakyong kann..hehe..

nanti kakyong review apps yang kakyong try test guna dalam next entry naa

rasa macam dah lama sangat tak balik umah mertua,last balik time raya aidilfitri ritu.Dekat sebulan dah la lebih kurang

makanya,kami pun decide untuk balik bermalam di kampung,walau semalam cukup berharga , cewah..hehe 
lepas suami habis kuliah di penang,
terus balik kampung

rindu nak makan cabai ayaq asam mak buat sebenaqnya..wakakak



muka bahagia orang tak pi sekolah hari ni..sepatutnya hari ni sekolah.PASTI tempat zubaidah sekolah,hari persekolahan macam di kedah,so a bit problem la kalau nak berjalan di hari ahad..untuk pertama kalinya,terpaksa lah tuang sekolahhh..




haaa gittew..pepagi jenguk halaman umah mak ayah,penuh segala makneka bunga dan pokok




tudia
projek besar-besaran tanam
pokok terung..pokok cabai pun ada

sempat kakyong menggobek pinang kat pondok kecik tepi rumah




No comments:

Post a Comment