15 August 2017

BAHAYA NASI KANDAR DI TEPI JALAN


Disclaimer ;
Artikel ini BUKAN untuk menjatuhkan perniagaan mana-mana pihak

Bismillah

Korang suka makan nasi kandaq dak ?
Hari ni kakyong nak story bab nasi kandaq tepi jalan..ianya SAAAANGAT BAHAYA

bahaya la sebab boleh menimbulkan craving yang amat sangat..hahaa
tengok tu tak leh tengok saja,mesti rasa bak beli ya ampunnnn!!

habuan dah sebungkus nasi kandaq petang tadi time drive kat Kuala Kurau..hahaa

Kakyong antara peminat nasi kandaq walaupun bukan kategori tegar,
ada masa-masanya kakyong memang layan habis nasi kandaq ni

selalunya kakyong suka boh nasi separuh sebab tau dah portion dia besaq..nak pula tukang boh nasi tu orang laki,memang dia boh banyak la nasi tu kannn

hehe

lauk?
utama mesti kakyong ambil ialah sayoq kobis, & telur masin..pastu ayam goreng minta potong-potong atau ayam masak merah..mana-mana yang kelihatan lazat kakyong bedal 

tu jelah lauknya..bukan sejenis yang nak telur sotong or telur ikan or sotong besaq

sekian bahaya nasi kandaq
lagi bahaya kalau ampa
beli nasi sikit,tapau bawak balik rumah adik bradik pakat nak sikit 

hahahha

bai

oh ya,layan gambaq hiasan ihsan google



1 comment: