04 October 2016

TAWARAN MENGGILA TUPPERWARE DI 11 STREET!!


Assalamualaikum

Kembali bersiaran setelah beberapa hari berehat,cewah

Okei,hari ni kakyong nak story pasal shopping online.
Korang suka shopping online kat mana?
and barang apa yang korang beli?

Kakyong ni boleh masuk kategori pembeli online jugak even meniaga online.
Haha...tapi kan,even kengkonon tegar beli online,
tak pernah pulak aku membeli kat 11street.
Kisahnya masuk web 11street sebab nampak status fb Maria Firdz

maka nya...mendapat la habuan!




2 unit botol Eco Tupperware 1 liter dengan harga rm 39 sahaja!!
tokey tupperware pun buntang biji mata

yong order 2 set,pakat dengan cikgu-cikgu lain
so,tunggu dia sampai di sekolah jela..include postage rm6

kalau tengok dalam emel tu,postage delay
tak pasti jugak kenapa,by 7.10 baru diorang pos

er...

korang ada pengalaman membeli di 11Street tak??


2 comments:

  1. haha.. beli juga ye yong... bab shipping tu beli kat lazada pun sama gak.. delay katanya.. hadoii..

    ReplyDelete