20 September 2016

FAMILY DAY DI KELANTAN : PART 2


baca : FAMILY DAY DI KELANTAN : PART 1



lepas ja sarapan,kami singgah ke pasar Siti Khadijah

Sini memang port best la kalau nak membeli dan makan.Macam-macam ada.Yong ingatkan depa nak breakfast kat sini,kemahen aku teringat nasi kerabu atas pasar tu..sudahnya sarapan kat kedai tepi jalan on the way ke pasar siti khadijah.Nasib la tak mengidam nasi kerabu..haha

Disebabkan kami pun dah selalu datang sini,tak da la sangat membeli ..kami beli la sikit keropok habuan nak makan dalam kereta and time lapaq di hotel nanti..ekeke

Cik Siti Zubaidah lena dalam kereta,ummi2 and abah meronda ..weeee







#kamiIsteriDia


dah..jom balik~

2 comments: