12 January 2016

HOLIDAY #2 : MAKAN-MAKAN DI SUSHI KING



Korang suka makan sushi tak?

Ada orang kata SEDAP,ada yang kata tak lalu nak makan..hehe
Yong ni umumnya pernah la merasa yang adik beli di TESCO tu..tu je la

makanya,waktu yong ke KLCC cuti baru-baru ni,sempat lah merasa

Actually, jakun sikit sebab tak pernah makan,kalau sensorang jenuh terkulat-kulat yong nak mengOder..nasibla ada adik.haha..statement tak menahan!

dari bangi yong drive keta & parking kat area pejabat adik di G-Tower,ampang park tu,pastu kami naik train ke KLCC.Lunch hour,mak aih...ramai benorr umat!

Makanyaaa...selamat menjamu selera!












sedap oit~

No comments:

Post a Comment