22 December 2015

HOLIDAY # : BER ETS KE KUALA LUMPUR!


Assalamualaikum


hari ni nak story-mory mengenai percutian hujung tahun.Hehe,actually percutian ni ala-ala percutian tahunan juga sebab selalunya time cuti sekolah,yong dan family akan ke rumah adik di Bangi,cumanya kali ni kami add on percutian ke Port Dickson.Mohon baca entry sampai habis part ye..eheh


alkisahknya,dah lama sangat tak naik keretapi and Siti Zubaidah seronok sangat tengok keretapi.Selalunya kalau adik balik bercuti,adik akan balik dengan keretapi,kami akan ambil di stesen Taiping,or Parit Buntar.Punya la eksaited Siti Zubaidah,dok cakap nak naik ketapi,nak naik ketapi


so,yong decide kali ni pi awal dengan keretapi..merasa tren ETS la..orang kata laju,3 jam lebih dah sampai KL.Ewah..


makanya,yong beli tiket ke KL Sentral rabu 16/12/2015,pukul 6.20petang.kami sampai di KL Sentral dalam pukul 10 malam










tada..ni time dah sampai,kemain dok pegang tangan dengan pakngah dia~





3 comments:

  1. wah.. merasa gak la ketepi laju depa noh...

    ReplyDelete
  2. teringin nak naik ets ni, yong...
    nak gi pdg besar :)

    ReplyDelete
  3. Hi, perkongsian yang menarik. Done follow, follow me back :)

    ReplyDelete