07 April 2015

ZUL ARIFFIN & KEKASIH BARU?


ASSALAMUALAIKUM

amboi..tajuk entry tak hengattt
almaklumlah..
lama tak bergosip

hehee
actually ada la baca berita bab zul ariffin ni
hero idaman la skarang ni kan
semua filem ada muka dia

sana sini keluar gossip dia
dengan orang tu la.. orang ni laa



Saya dah banyak kali cakap kekasih saya hanya Gayatri dan satu Malaysia sudah tahu benda itu. 
Yang mereka hendak tambah lagi kekasih saya kenapa?

heh,kawin ja la zul oit
tak payah nak buang masa keluar statement 
nak habaq kat orang siapa awek ko

wondering..
kenapa lebih best bercouple instead of berkahwin


5 comments:

  1. mungkin prefer couple je kot...crilh org ,melayu...

    ReplyDelete
  2. oh.... zul arifin **tetiba fefiling heks .. :p

    ReplyDelete
  3. kalau kawen jatuh la saham nya...hehehhe

    ReplyDelete
  4. Itulah.. kalau tak jadi kahwin nanti kan buat malu

    ReplyDelete