HARI TANPA PAMPERS - Yong Norliza

Latest

16 March 2015

HARI TANPA PAMPERS


assalamualaikum

alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini
dalam nikmat ISLAM & IMAN

hari ni nak berstory tentang toilet training SITI ZUBAIDAH..
dia pun dah umur 3 tahun (genap 3 tahun bulan 9 ni)
makanya,sekarang cuti sekolah
ingat nak off kan pampers dia

setiap 15 minit/30 minit yong akan tanya dia
' nak kencing dak?'
dia akan jawab ' tak mau' atau 'nak tandas'

hehe

alhamdulillah
berjaya even tak 100%
time dia tidur dalam buai tengahari
yog letak kain siap-siap kat bawah buai
memang basah baq ang!

tahniah anak ummi
esok kita buat lagi tau~

4 comments:

  1. tahniah..dalam 2 , minggu lagi pandai la dah tu...

    ReplyDelete
  2. Tahniah zubaidah..

    ReplyDelete
  3. saya tak berjaya lagi buat kat anak saya, salah satu sebabnya dia sendiri tak tahu macam mana nak kencing sendiri, dh bawak g toilet, suruh kencing... dia main air...

    ReplyDelete