16 March 2015

HARI TANPA PAMPERS


assalamualaikum

alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini
dalam nikmat ISLAM & IMAN

hari ni nak berstory tentang toilet training SITI ZUBAIDAH..
dia pun dah umur 3 tahun (genap 3 tahun bulan 9 ni)
makanya,sekarang cuti sekolah
ingat nak off kan pampers dia

setiap 15 minit/30 minit yong akan tanya dia
' nak kencing dak?'
dia akan jawab ' tak mau' atau 'nak tandas'

hehe

alhamdulillah
berjaya even tak 100%
time dia tidur dalam buai tengahari
yog letak kain siap-siap kat bawah buai
memang basah baq ang!

tahniah anak ummi
esok kita buat lagi tau~

4 comments:

  1. tahniah..dalam 2 , minggu lagi pandai la dah tu...

    ReplyDelete
  2. saya tak berjaya lagi buat kat anak saya, salah satu sebabnya dia sendiri tak tahu macam mana nak kencing sendiri, dh bawak g toilet, suruh kencing... dia main air...

    ReplyDelete