17 February 2015

TELEKUNG UNTUK SITI ZUBAIDAH


ASSALAMUALAIKUM

entry hari ni mengenai telekung
al maklumlah,siti zubaidah dah pun masuk 3 tahun
(kalau ikut,bulan 9 ni baru genap 3 tahun)

bila kami solat dia pun sibuk nak tudung
nak buat pakai solat
ada la satu tok dia buatkan
tapi dia tak brapa nak pakai
maybe singkat kot
ikut dia la,kalau mood nak pakai,dia pakai
most of all dia akan pakai tudung yong yang lama
labuh sampai kaki~

and,yong pun survey la kat INSTAGRAM
cari pakai hashtag #telekungkanakkanak
and..yong jumpa kedai nama @ayunicollections
and yong ordersepasang telekung untuk siti zubaidah

ehem..



moga jadi anak solehah ye sayang~



2 comments:

  1. saya beli telekung anak2 kat kedai je..heheh...dah 2 kali saya beli kat online ..jahitan nya tak elok..2 kali masuk mesin dah berjurai2 benang tercabut...

    ReplyDelete