06 February 2015

LANGKAWI VACAY #2 : deBARON WATERFRONT YANG...



Assalamualaikum

Hari ni nak sambung entry mengenai 
percutian family yong di Langkawi

kalau anda belum baca entry sebelum ni
boleh baca di sini

Untuk holiday kali ni
kami stay di de Baron Waterfront
urusan tempahan semua adik yang uruskan
and dia roger dalam whatsapp dengan yong
melalui booking.com
harga untuk 2 malam ialah 
RM 159 (belum masuk tax lagi ye)
total rm 180 kalau tak silap

boleh la kan..untuk 1 family
yong tak pro sangat bab nak cari hotel
kalau boleh murah,nak lagi murah
bukan apa
tau-tau la kalau dah ke langkawi
for sure la nak spend duit untuk shoping kannn



inilah hotel kami
bukan yang de baron resort tu ye


kalau yang ni mak aiii..memang betoi-betoi tepi pantai

tapi kedudukannya berdekatan ja
dekat jugak dengan RAMS

okei..dalaman hotel pulak




memang sesuai untuk family
2 katil single & katil double decker
sesuai la untuk kami
and siti zubaidah hepi sebab boleh memanjat
overall puas hati dengan bilik ni
luas & selesa
yong bagi 4 bintang !

cuma untuk towel kami kena request 
sebab tak dak dalam bilik..haha
tak sempat diorang nak letak katanya~

jadi,kalau anda tercari-cari bilik untuk family
bolehlah anda stay di deBaron ni
booking melalui booking.com
mudahhhhhh sangat~

okei,nanti sambung part 3 plak ye



3 comments:

  1. Wah.. Best ni sis..info jgk no utk kathy..

    ReplyDelete
  2. sy pun nak pg langkawi bulan depan.. tak sabar rasanya.. huhu

    ReplyDelete