18 December 2014

SKY BRIDGE KLCC : PENGALAMAN MENARIK DI AWAN BIRU


Assalamualaikum..

Alhamdulillah,masih bernywa hingga ke saat ini
Dalam nikmat Islam & Iman

Cuti sekolah amacam,okey ke ???

Dah nyawa-nyawa ikan pun cuti sekolah
And alhamdulillah,ada la beberapa aktiviti yong & family
Jom,hari ni nak share tentang pengalaman di sky bridge

For those yang tak tau,
sky bridge ni ialah titi antara 2 bangunan kembar KLCC.
Bila lagi nak merasa pengalaman di negara sendiri kan

Okey,hari yang dinanti tiba
Adik yong yang setelkan bab tiket
Sorang rm 25 sahaja and free untuk siti zubaidah
Tak pasti pula untill umur berapa
If rujuk website dia,sepatutnya bayi rm 12



Ni dia tiket untuk naik skybridge


Mula-mula kami diberikan penerangan mengenai peraturan keselamatan sepanjang berada di bangunan tersebut.
Then kami naik ke tingkat 42,yang dekat titi klcc tu
Disitu kami diberi masa 15 minit untuk bergambar







Lepastu trus ke tingkat 86 
Disebabkan kami tiket pukul 6 petang
So,dapatlah observe sunset

Yes,memang best
Ingatkan hambar sebab sebelum tu hujan lebat 
Dok bayang mesti tak best nak tengok

Alhamdulillah,turn out everythings fine!









Hehe..amacam,menarik kan ??

So,pergilah melawat
Tak rugi pun

Negara kita pun ada banyak tempat menarik
Untuk diterokai!







3 comments:

  1. ehh dah kena bayar ehh.. masa jue pergi dulu.. dah lama la.. foc jer.. tapi so limited lah tiket dia nak bagi tu.. 1st come baru dapat tiket. itu pun kena awal2 pagi..

    ReplyDelete
  2. teringin nak pergi. hehe. ada limit masa ke lalu sky bridge tu?

    ReplyDelete
  3. Wah. Bestnya. Bila la dpt jejak kaki ke skybridge ni. Tengok tang jauh je selalu.

    ReplyDelete