06 October 2014

EKSIDEN KERETA!



Assalamualaikum

Alkisah petang semalam,
dapat panggilan telefon
ADIK EKSIDEN on d way nak ke bangi
berlanggar dengan Alza kat Bidor

hurm...

speechless

bukan apa,jauh-jauh ni macam-macam dok pikir dalam otak
yong pon macam tak sedap hati jugak
entah kenapa

area pukul 3 adik bertolak dari rumah
dalam pukul 6 lebih kurang dia call inform eksiden
alhamdulillah,dia okey
kereta ja remuk sikit

dia bawa kereta yong ke sana
saja nak tukar
lagipun hujung bulan nak balik sini pulak

boleh plak dia minta maaf kat yong sebab kereta





kereta boleh repair,beb!
yang penting nyawa


7 comments:

  1. mujur takde apa2 ...betul tu, kereta boleh repair, tapi nyawa sangat2 bernilai ;)

    ReplyDelete
  2. Besar gak kos nak repair ni...Yg penting nyawa selamat kereta tu banyak pengantinya

    ReplyDelete
  3. nasib baik tak ape2... betul, kete boleh repair, nyawa takde galang gantinya...

    ReplyDelete
  4. Seriau betul kalau dengar khabar eksiden ni. Tak pikir pasal keta dah, pikir pasal orangnya ja. Mujur takdak apa-apa...alhamdulillah

    ReplyDelete