19 September 2014

CABARAN 30 HARI | HARI#19 : RESEPI KEGEMARAN ANDA


assalamualaikum

alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini
dalam nikmat ISLAM & IMAN

ehem .. cabaran hari ke 19
RESEPI KEGEMARAN ANDA

************

hehe..of kosla resepi yang ringkas,mudah dimasak & lazat !!

yong ni kategori konon-konon rajin jugak
ehew hew..kalau mai angin rajin tu
macam-macam resepi yang di try
seingat yong,time mengandung kat siti zubaidah tu
melampau-lampau kerajinan memasak
haha..nak pula masuk ramadhan
memang tak kira-kira la masak~

so far kalau usya dalam blog ni pun 
ada beberapa resepi simple yang yong dah buat entry
boleh la anda terjah resepi :



*****


sekian !

3 comments:

  1. perlu jugak menyeru angin kerajinan nak memasak.. heheehe

    ReplyDelete
  2. @zizie zack : Haha..ni pon jenuhseruuu.. skali nak masak,kena seru..sabo je laa

    ReplyDelete
  3. Rajinnyer.. nanti bila ada masa eyja nak terjah and cuba lah.. tp lepas pantang nanti. Hehehe

    ReplyDelete