04 September 2014

CABARAN 30 HARI | HARI #5 : 3 PERKARA YANG INGIN DIKATAKAN KEPADA BEKAS KEKASIH


assalamualaikum
alhamdulillah,masih benyawa hingga ke saat ini
dalam nikmat ISLAM & IMAN

HAri ni meneruskan perjuangan dalam CABARAN 30 HARI
dengan entry 
3 PERKARA YANG INGIN DIKATAKAN KEPADA BEKAS KEKASIH

erm..erm...ermm
giler mencabar kott soalan

actually,bekas kekasih tu tak da kot
kekasih tak jadi , boleh ?
i ja nak kat dia,dia tak bagi respon pon
muahahah

1.KENAPA AWAK TAK RESPON,LETIH TAU MAIN TARIK TALI
nak macam tak nak,taknak tapi macam interested.heh!

ha,tu yang pertama

and yang kedua & ketiga ni ditujukan kepada my EX la
sebab sekarang yong dah pegang status J

2. BERUBAH LA JADI INSAN YG LEBIH BAIK

3. WHEN SOMETHING BROKEN,U NEVER CAN FIX IT




fuh..jenuh karang ayat task hari ni!
well..siap dah
sekian !



11 comments:

  1. perkara yang lepas jangan dikenang.. hehehe

    Salam Perkenalan dari mamamyja.
    Jemput singgah, komen dan follow

    CABARAN HARI KE-5

    ReplyDelete
  2. semoga kehidupan akn dtg lebih baik.. :)

    ReplyDelete
  3. kisah main tarik tali ni memang perit tapi bila berlaku di masa depan, kita dah tahu apa nak buat.

    ReplyDelete
  4. fuhh hbt dugaan you. sy doakn you tetap kuat dan bersemangat. yg 1st tu buat sy teringat kt kawan saya sorg.. sian die... dpt llki tak guna

    ReplyDelete
  5. Atototo meh nk tlg tarik sekali tali tu haha

    ReplyDelete
  6. tarik tali kadang ada sebab tu kot...huhu

    ReplyDelete
  7. Yg lepas jgn di kenang..kenangkan masa kini.bahagia bersama family tercinta...

    Jemput singgah blog zanahassan ^^

    ReplyDelete
  8. tarik tali.. sebab nak jaga hati selalunya..huhu

    ReplyDelete
  9. @mama Myja : hhihi ^^
    @anizz Annisa : allahumma amin
    @nurfarahin zainuddin : insya allah
    @wenwink.kidu : ;)
    @miminadam : seadanya ;)
    @qasehdalia : hihi..
    @Nurramizah : semua bersebab,kita ja yg tak tau ;)
    @zana hassan : i-allah,yg blalu smua yg tbaik
    @yaya_flanella : hihi ;)
    @tunSHaAyunie : aummm

    ReplyDelete