12 September 2014

CABARAN 30 HARI | HARI #12: WISHLIST SAYA


assalamualaikum

alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini
dalam nikmat ISLAM & IMAN

Hari ni cabaran masuk hari ke-11
WISHLIST SAYA

ehem..hem hemmm

1. MENUNAIKAN HAJI & UMRAH BERSAMA KELUARGA



Siapa yang tak nak kesana kan..
mudah-mudahan berkesempatan untuk kesana bersama family yong,aminn

2. SUAMI


yang dapat menjadi imam 


3.X6


heh.. BMW X6 kaler merah idaman hati
semoga allah murahkan rezki yong ^^


4. KAMERA DSLR


ni salah satu wishlist yong
sepatutnya benda ni dah selama yong beli tapi...
tak pe la,insya-allah on d way ~


5. MELANCONG SELURUH DUNIA


haaa..tudia
semoga dimurahkan rezeki kami sekeluarga 
boleh travel around d world !

buat masa sekarang ni baru start travel dalam Malaysia


sekian !





5 comments:

  1. Like DSLR too... Semoga wishlist tercapai ya

    ReplyDelete
  2. @mamamyja : aminnnn
    @mentadak ijo : minat sangat tp tak pro lg..

    ReplyDelete
  3. boleh la join sama pergi melancong =) saya pun kalau ada duit tujuh keturunan tak habis belanja memang merata dunia nak berjalan!

    ReplyDelete
  4. Smga semua wish tu tercapai nanti. Wiiiii.....
    www.armilastyle.blogspot.com

    ReplyDelete