10 August 2014

BERKURSUS SEPANJANG MINGGU



Assalamualaikum

Alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini
Dalam nimmat ISLAM & IMAN

sebelum lelapkan mata
Anak dah terlelap
Nak berEntry
Nanti kat sana tak tentu leh update blog tak
Tengok jadual macam pack ja..hihii

Ekceli,esok sampai jumaat ni yong terlibat dengan kursus di Pulau Pangkor..macam jauh je..walaupon yong dok perak,belum sampai pangkor lagi tauuu..penah la mak ayah bawa,tapi tu time kecik2 dulu,mana ingat apa!

Esok pagi2 dah kena bertolak,
feri tunggu siap di jetty lumut jam 11.30 pagi

Macam-macam rasa di hati ni
1st of all sure la pasal si kecik tu
Tinggal dengan tok,tokwan dia la
Tak pernah tinggal lama
Last year 3 hari 2 malam
Tak pa la di SSL TRADERS TAIPING ja
Dekat,dalam 45 minit
Leh la balik jap tengok dia
Time tu dia umur 9 bulan x silap
Lebih kurang la..
Tak tau nak melalak lagi bila tengok ummi bawa kereta tinggal dia
Kali ni..siap la..kikikii

Pastu plak rasa macam nervous pon ado
Maklumla,tak pernah pi
Doakan Allah permudahkan segala urusan yong ye


Orang pompuan,beg mesti penuh! 

jom, nak ke pulau dudoq
Mengantok sangat dah niii


Assalamualaikum

2 comments:

  1. Semoga segala urusan akk berjalan lancar...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,dan selamat hari raya..amboi sempoi blog tuan empunya blog ni..harap keadaan blog ;-) saja mai blogwalking ja dari blog MiaLiana ;-) selamat berkursus

    ReplyDelete