03 June 2014

BURGER TINGGI !!!


Assalamualaikum ..

Hari ni nak berEntry tentang makan-makan pulak~
rasanya dah lama tak hapdet bab makan-makan
hehehe

ok,kisahnya kat parit buntar ada satu kedai makan
yong dapat tau pon melalui group faceBook
nama kedai ni FRUIT KING 
memang tergoda gila tengok depa dok post pasai makan-makan kat sini
jadi satu malam tu yong roger la best pren yong,
kitorang try test makan kat situ
memang terbaekkkk la
macam-macam western food ada kat sini
nak makan nasi goreng-goreng pon ado
air pon macam-macam jenis

so,as for me , yong nak makan chicken chop
tapi nak jugak rasa burger dia
adik tu suggest makan burger PALOMA
ha.. kemain kau~




burger ni tinggi,dia selit skali dengan isi ayam tu ha
2 in 1 la kira,burger dengan chicken chop!
puas hati sangat la,layanan pon tip top

so,kalau korang datang parit buntar
cari kedai FRUIT KING dekat-dekat area menara Jam tu
weOll kat parit buntar ada menara jam tau!

3 comments:

  1. Dh pegi, langsung x memuaskan...layanan hancur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..so far kami pi okey..mybe time tu dingdong kot~

      Delete