03 May 2014

PhotoBook untuk Siti Zubaidah !!!!



assalamualaikum

entry kali ni nak story pasal GROUPON
apa dia groupon ni ??

Actually yong pon baru berjinak-jinak dengan groupon
tu pon kes member2 dalam grup whatsapp dok inform 
buat photobook murah gilerrr !!

so far groupon ni memang port korang nak shoping online bagai
even nak beli tiket melancong or makan2 leh dapat banyak diskaun
belian secara online
guna maybank online pon boleh if takdak kredit card bagai !

cer klik sini klu still tak paham menda groupon tuh




Kisahnya bila kawan2 inform bab buat photo book
RM9 sahaja daripada harga asal RM 79
postage just RM8

depa punya la dok pumpang - pumpang story beli itu ini
yong plak dok sibuk mohon pencerahan sebab memang zero bab groupon
yong tanya adik menda apa tu
dia tanya balik : kak long nak beli apa
yong inform la nak buat photobook tu 
padahal time tu xdok depan PC pon tu pasal xtau apa!
malas nk buka guna tab sebab line dingdong sikit

Then bila dah bukak PC baru la tahwan apa kebenda groupon tu
macam2 ada..jakun sat
maklumla..dh lama x keep in touching dgn on9 shoping 
dok on9 bab bisness ja sebab dok meniaga supliment ^^

maka .. yong pon godek2 la web groupon tu
memang rambang mata laaa
album2 tu harga memang mencanak2
rm200 lebih,100 lebih diskaun hampir 70-80 %
yong purchase 1 album yg kecik, 6 x 6
hajat tu nak la buat album untuk anak yong
ye la,sejak2 kamera canggih manggih ni
malas plak pergi cuci gambar~
means dari lahir x da langsung gambar dia yg dok dalam album
semua dok dalam PC , dalam tab tu!

harga ?
RM 9 sahaja dari harga asal RM 79
just add on RM8 untuk postage
murah woi !!!

Bila dah beli tu,yong customize sendiri la nak boh gambar apa,ayat apa
tu pon ada jugak yg terlepas pandang
actually,buku tu template utk MOTHER
yong ejas la nak buat untuk anak
kata-kata pon delete la yg x sesuai
tengok2 frontpage x delete
ingatkan corak2 rupanya dia tulis 'mother'
kantoi la sikit .. for a very speacial 'mother'
padahal ayat bawah ejas dah nama anak!

sabo je la labuuuu

bila dah edit page setiap helaian untuk photobook tu
yong submit design
and tunggu diorang print & hantar
Nak dijadikan cerita,hari isnin yong berkursus di PPD KERIAN
abg GD-Express call tanya alamat rumah sebab dia xtau jalan
delivery man yang sepatutnya deliver tu x kerja so dia kena ganti
memang tak tau kawasan la jawabnya!
so,memandangkan area PPD tu mmg ada GD-Express,yong minta dia dtg hantar situ je,senang cerita.tak payah awang tu sesat dalam kampung!

tara ...
sampai la album yang dinanti
40 muka surat
kertas kualiti terbaikk!!
berbaloi2 .. dan dan tu rasa rugi x beli lebih!





cantik kan !!!




0 comments:

Post a Comment