23 May 2014

DAH RINDU !!!!



Assalamualaikum..
Alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini 
Dalam nikmat ISLAM & IMAN

Hujung minggu ni,spend time kat sekolah la
Tapi bukan sekolah yong..
Ada perkhemahan Puteri Islam di Parit Buntar ni



Malam tadi tido sini
Dah rindu kat si kecik tu



Actually,kami bahagi tugas
Petang semalam ada sorg cikgu datang hantar budak2 
sekolah kami,so yong stay dengan diorang malam tadi
Hehe..tak da la nightmare dah sebab ce-e-gu tido 
dalam bilik khas.Siap dengan ekon bagai .. hihiii

Ok.. nak balik dah
Lepas maghrib ni datang balik sebab turn i utk hari ni dah habis..
nanti yong upload gambar lagi!

1 comment:

  1. Comelnyaa si kecil tu! :D http://yayaflanella.blogspot.com/

    ReplyDelete